Antislipmat op rol

Uw antislipmat kopen op Logistiekdirect.be

Op korte tijd is Logistiekdirect.be uitgegroeid tot de grootste online-aanbieder van antislipmatten voor het wegtransport. Alle standaardmaten uit de webshop zijn direct uit voorraad leverbaar, andere maten in overleg. Tevens kan u bij ons antislipmatten kopen in verschillende uitvoeringen, zodat u zeker het juiste product vindt om uw goederen veilig te vervoeren. Lees verder en ontdek meer over ons aanbod, of scroll meteen door om alle producten te bekijken.

Het nut van een antislipmat

Samen met spanbanden en beschermhoeken is een antislipmat een van de meest gebruikte producten om ladingen te stabiliseren. Antislipmatten vormen dan ook letterlijk de basis van een geslaagd transport. Onderweg kan het immers gebeuren dat lading verschuift waardoor de goederen schade kunnen oplopen. Door een antislipmat te kopen verkleint u aanzienlijk het risico op verschuiven en dus ook op beschadigingen. In sommige gevallen zijn deze matten zelfs verplicht tijdens het vervoer van goederen.

Antislipmatten op rol, in tegelvorm of in stroken

Zoals gezegd kan u op Logistiekdirect.be de juiste antislipmat kopen voor elke klus. Zo vindt u in ons gamma antislipmatten in drie verschillende uitvoeringen: antislipmatten op rol, in tegelvorm en in stroken. Wij lichten graag voor u het verschil toe:

Lees verder

- Antislipmatten op rol

Met slechts een paar rollen kunt u snel een complete trailer ondermatten. Deze antislipmatten op rol bestaan uit stroken van 5 meter en 8 meter; voldoende om met 8 rollen een trailer van 13 meter dekkend te krijgen.

- Antislipmatten in tegelvorm

Deze antislipmatten zijn enorm gebruiksvriendelijk. U kan ze snel opbergen en ze nemen maar weinig volume in beslag in de opbergkist.

- Antislipmatten in stroken

Tot slot hebben we nog de antislipmatten in stroken. Deze zijn het meest geschikt om de latten van palletten in één keer te ondermatten.

Opgelet: antislipmatten op rol en in stroken kan u zelf versnijden tot de gewenste maten. Wij adviseren dit echter niet, omdat het granulaat van 8 mm dik (slijtvast en gerecycleerd) langs de afgesneden zijde snel gaat brokkelen. Dit bevordert de levensduur van de antislipmat niet.

Welke antislipmat kopen?

Wilt u antislipmatten kopen, maar twijfelt u welke het meest geschikt zijn? Neem dan contact op met onze klantendienst. Wij geven u graag de nodige informatie!

Lees minder
Antislipmat op rol
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.