Mobiele airco's

Tijdens warme zomerdagen kan het erg prettig zijn om een verkoeling in het magazijn, kantoor of huis te hebben. Vooral met de extreme hitte van afgelopen zomers, is wat extra verkoeling geen overbodige luxe. Het investeren in een airconditioner is dus de moeite waard. Wij bieden bij Logistiekdirect verschillende mobiele airco's aan van Toyotomi. Een goede luchtkoeler zorgt voor fijne koele momenten in magazijn of kantoor. Naast het koelen van de ruimtes, kunnen de aangeboden mobiele airco's ook gebruikt worden als ontvochtiger of als ventilator.  

 Type  Koelvermogen  Vermogen  Oppervlakte  Werkemperaturen
 TAD-220E    7.000 BTU  2,1 kW  25 - 35 m3  16°C - 31 °C
 TAD-226E    8.800 BTU  2,6 kW  30 - 40 m3  16°C - 31 °C
 TAD-235E (extra verwarmingsoptie)   11.000 BTU  3,5 / 3,3 kW  45 - 55 m3  16°C - 31 °C

Lees verder

Welke mobiele airco heb ik nodig? 

Bij Logistiekdirect vind je drie verschillende airconditioners. Het koelvermogen van een airco wordt aangeduid in kW of BTU. In de tabel hierboven vind je een overzicht met onze airco's en het bijbehorende vermogen.

Het vermogen van een airconditioner kan verschillen. Het is belangrijk om te weten hoe groot de oppervlakte van een ruimte is om de geschikte airco te kiezen. Een kleine ruimte van 10 m3 vraagt om een andere airco dan een ruimte met een oppervlakte van 50 m3 , tenminste als je de gehele ruimte gekoeld wilt krijgen. Een airco met een te klein vermogen in een te grote ruimte zal weinig verkoeling geven. 

Mobiele airco

Een mobiele airco is super handig. Zoals de naam al aangeeft, kan deze airco geplaatst worden waar je maar wilt. Zit je op kantoor hard te werken in de hitte, neemt de airconditioner de warmte weg. Heb je vervolgens een vergadering in een andere ruimte, rol je deze mobiele airco eenvoudig naar een andere ruimte. Ook voor thuis zijn mobiele airco's ideaal. Overdag zet je het apparaat in de woonkamer en 's avonds laat je de airco de slaapkamer heerlijk koelen.

De mobiele airco bevat een slang, die de warme lucht afvoert naar buiten. Let er dus wel op dat de slang kan worden geplaatst in een ruimte met een buitendeur of een raam dat open kan. 

Voordelen van een mobiele airco

Een mobiele airco is erg compact en heeft wieltjes aan de onderzijde. Dit maakt de airconditioner mobiel. Een groot voordeel van een mobiele airco is dat er geen installatie nodig is. De airco koelt op zichzelf en wordt daarom ook wel standalone-airconditioning genoemd.  

De mobiele airco's zijn op afstand te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Je hoeft dus niet van je plek af om de temperatuur anders in te stellen of de airco aan of uit te zetten. Ook kun je de airco zo instellen dat het zichzelf in- of uitschakelt. De airco is namelijk voorzien van een 24-uurs digitale timer. Stel de airco zo in dat het, net voordat iedereen naar het kantoor of magazijn komt, al heerlijk koel is. De airco's zijn uitgerust met de modernste koeltechnologie. Zo hebben de airco's onder andere het ecologische koelmiddel R290. Dit is een natuurlijk gas en dus niet schadelijk voor het milieu.  

Lees minder
Mobiele airco's
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.