Gelaatsbescherming

Het coronavirus wordt overgebracht door speekseldruppeltjes. Deze verplaatsen zich door de lucht wanneer iemand niest of hoest. De druppetjes kunnen ook in de ogen terecht komen. Het virus wordt opgenomen door de slijmvliezen van de ogen. Het is daarom belangrijk om oogbescherming te dragen wanneer u in contact komt met besmette personen. Oogbescherming, als simpel hulpmiddel, voorkomt de verspreiding van het virus. 

Lees verder

Veiligheidsbrillen

Een veiligheidsbril beschermt alleen de ogen. Ze beschermen de ogen tegen stof, slijpspatten en vloeistofspatten die niet gevaarlijk zijn voor de huid. De veiligheidsbril lijkt op een gewone bril maar bevat kunststof lenzen of thermisch of chemisch gehard mineraal glas. Buiten aanraking met agressieve chemicaliën, zorgt een kunststof bril voor bescherming in bijna alle werkomgevingen. Bij een stoffige omgeving kiest u voor een bril met mineraal glas. Wanneer iemand al een gewone bril draagt, raden wij de overzetbril aan.  

Lees minder
19 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
19 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.