LQ etiketten

Het vervoer van gevaarlijke stoffen in kleine hoeveelheden valt onder het LQ-regime (Limited Quantities). Niet iedere verfbus of doos spuitbussen levert immers een groot gevaar op bij transport. Het uitgangspunt voor grotendeels geharmoniseerde voorschriften is een maximale hoeveelheid per binnenverpakking die wordt aangegeven in de Lijst van Gevaarlijke Goederen, een maximale bruto massa per verpakking van 30 kg voor buitenverpakkingen en 20 kg voor met krimp- of rekfolie omwikkelde trays. De harmonisatie is voor wat betreft het vervoer met zeeschepen (IMDG code), het wegvervoer (ADR) het vervoer per spoor (RID) en het vervoer over de binnen wateren (ADN) vrijwel volledig doorgevoerd. De luchtvaart heeft de harmonisatie slechts gedeeltelijk overgenomen.

Lees verder

Bestel hier gevaarsetiketten voor gelimiteerde hoeveelheden, Limited Quantities (LQ) als losse vellen in papier, polyethyleen of vinyl, in formaat 50 x 50 mm, 100 x 100 mm of formaat 250 x 250 mm. Gevaarsetiketten LQ zijn ook als zelfklevende etiketten leverbaar op rollen van 1000 etiketten in papier of polyethyleen.

Lees minder
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.