Palletbonnenboekjes

Met deze palletbonnenboekjes hou je eenvoudig bij waar je verschillende verpakkingen zich bevinden. Dit zijn handige boekjes in A6- of A5-formaat (een kwart resp. de helft van een A4-formaat), waarin je eenvoudig kunt registreren bij welke klant of afnemer pallets, cc-karren, gitterboxen of andere verpakkingen met statiegeld zijn gebleven of gelost. Maak de registratie van je verpakkingen simpeler met onze uniek genummerde palletbonnenboekjes.

Lees verder

Waarvoor kun je de palletbonnenboekjes gebruiken?

Je kunt de boekjes gebruiken voor alle soorten verpakkingen. Ze zijn standaard voorgedrukt voor:

  • Europallets
  • CHEPpallets
  • Gitterboxen
  • CC karren 
  • overig

Palletbonnenboekjes personaliseren

Wil je een palletbonnenboekje met opdruk bestellen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met de ingescande versie van het palletbonnenboekje en laat weten hoeveel dozen je wil ontvangen. Die scan kan een nieuw ontwerp zijn of een eerder gebruikt palletbonnenboekje. Als je een logo op het palletbonnenboekje gedrukt wil zien, stuur dan het logo mee als eps-bestand. Je kunt ook eerst het gewenste aantal palletbonnenboekjes met opdruk online bestellen. Na de bestelling neemt de productspecialist zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk via e-mail. Pas wanneer die proefdruk of proefdrukken goedgekeurd zijn, worden de palletbonnenboekjes met hun opdruk gedrukt.

Lees minder

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.