Dagstaten

Dagstaat voor urenregistratie en -verantwoording voor rijdend personeel vindt u bij Logistiekdirect.be. Wij leveren dagrapporten op A4 of A5 formaat in handige blokuitvoering met een doorslagvel in verschillende modellen. Zowel voor de werkgever, als de werknemer is het belangrijk om een overzicht te hebben van de gereden uren en alles wat daartussen gebeurt. De dagstaten worden niet in behandeling genomen zonder inlevering van de bijbehorende tachograafkaarten, alle onkostenbonnen en vervoersdocumenten. Het is dus van belang dat u, als chauffeur, de genoteerde uren ook kunt verantwoorden. 

Lees verder

Voordelen van een dagstaat

  • Compleet dagoverzicht van de gereden uren
  • Eenvoudig in te vullen
  • In elke cabine te gebruiken

Wat wordt er vermeld op de dagstaat?

Op de dagstaat noteert u precies welk uur u wat heeft gedaan. Dit vult u in per dag. Op welke tijden heeft u gereden (rijtijd) en op welke tijdstippen heeft u geladen en gelost? Naast deze gegevens vult u ook in wanneer u te maken heeft gehad met (onvoorziene) wachttijden of tijd die u gebruikt heeft om (grens)formulieren af te geven of op te halen. Rusttijden, verlofuren of overige werkzaamheden vermeldt u ook op de dagstaat. De gewerkte uren zijn eenvoudig bij elkaar te tellen, waardoor u een goed overzicht krijgt. Het formulier moet ook gegevens bevatten zoals de naam van de chauffeur, de datum(s), gegevens over de vrachtwagen en een akkoord van de chauffeur en de werkgever. 

Naast dagstaten vindt u bij Logistiekdirect.be ook weekstaten om urenverantwoording bij te houden. 

Lees minder
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen.