Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Internationale CMR

Erkend drukker In de logistiek en transport worden dagelijks CMR vrachtbrieven gebruikt. Deze vrachtbrief is een bindend contract tussen vervoerder en verlader. Het is dus niet zomaar een papiertje. De vrachtbrief beschrijft de verplichtingen van beide contracterende partijen. CMR vrachtbrieven zijn verplicht bij grensoverschrijdend transport van of naar één van de landen die bij de CMR zijn aangesloten. Dit zijn alle Europese landen die zich hebben aangesloten bij een internationale conventie van de Verenigde Naties. 

Lees verder

Waarom hier CMR vrachtbrieven bestellen?

 • Wij zijn erkend drukker van CMR
 • Wij garanderen de hoogste drukkwaliteit
 • Je kunt gratis een CMR proefpakket bij ons aanvragen
 • Je kunt online jouw CMR eenvoudig invullen met onze handige CMR editor
 • Je krijgt gegarandeerd de juridisch correcte vrachtdocumenten die je nodig hebt

Buitenlandse CMR vrachtbrieven

Wij leveren buitenlandse CMR vrachtbrieven in verschillende modellen. De International Road Union (IRU) heeft een standaard vrachtbrief ontwikkeld die in alle aangesloten landen geaccepteerd wordt. De vrachtbrief is standaard opgesteld in meerdere talen, zodat die in alle aangesloten landen begrepen kan worden. Elk land is verantwoordelijk voor het uitgeven van officiële voorgedrukte CMR's. Het model van de vrachtbrief en de lay-out zijn per land verschillend. Het document is vormvrij, maar moet wel voldoen aan de voorgeschreven minimum informatie. 

Lees minder

Internationale CMR
23 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ontdek de kwaliteit van onze vrachtdocumenten

  Vraag een gratis kennismakingspakket aan

  Tonny CMR Tonny CMR
23 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.