Internationale CMR

Erkend drukkerIn de logistiek en transport worden dagelijks CMR vrachtbrieven gebruikt. Deze vrachtbrief is een bindend contract tussen vervoerder en verlader. Het is dus niet zomaar een papiertje. De vrachtbrief neem verplichtingen met zich mee voor beide contracterende partijen. CMR vrachtbrieven zijn verplicht bij grensoverschrijdend transport van of naar één van de bij de CMR aangesloten landen. Dit zijn alle Europese landen die zich hebben aangesloten bij een internationale conventie van de Verenigde Naties. 

Lees verder

Waarom CMR vrachtbrieven bestellen bij Logistiekdirect?

 • Wij zijn erkend drukker van CMR
 • Wij garanderen de hoogste drukkwaliteit
 • Vraag gratis een CMR proefpakket bij ons aan
 • Vul eenvoudig online jouw CMR in met onze handige CMR editor
 • Je bent altijd zeker van juridisch juiste vrachtdocumenten

Buitenlandse CMR vrachtbrieven

Logistiekdirect levert buitenlandse CMR vrachtbrieven in verschillende modellen. De International Road Union (IRU) heeft een standdaard vrachtbrief ontwikkeld die in alle aangesloten landen geaccepteerd wordt. De vrachtbrief is standaard opgesteld in meerdere talen, zodat het in heel Europa geaccepteerd wordt. Elk land is verantwoordelijk voor het uitgeven van officiële voorbedrukte CMR's. Het model van de vrachtbrief en de layout zijn per land verschillend. Het document is vormvrij, maar moet wel voldoen aan de voorgeschreven minimum informatie. 

Lees minder

Internationale CMR
26 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ontdek de kwaliteit van onze vrachtdocumenten

  Vraag een gratis kennismakingspakket aan

26 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.