CMR Software

Wilt u software voor CMR vrachtbrieven kopen? Wij hebben verschillende software voor het scannen, printen en invullen van CMR vrachtbrieven

Printsoftware

De geavanceerde printoplossingen die compacte document printers aanstuurt op boordcomputers, tablets en smartphones vindt u bij Logistiekdirect.be. De software 'Print Panther' is zowel onderweg, als op locatie bij de klant inzetbaar. De software werkt makkelijk en snel. Het zorgt ervoor dat de chauffeur overal de benodigde documenten, direct kan printen. De chauffeur kan zo optimaal zijn werk doen. Wanneer de documenten op het moment van vertrek niet beschikbaar zijn, kunnen met behulp van Print Panther de documenten vanuit de startplek klaargemaakt worden. De applicatie verbind via Wifi, USB, of bluetooth met de printer. 

Lees verder

Scansoftware

De scansoftware 'Scangaroo' zorgt ervoor dat altijd en overal documten kunnen worden gescand en verstuurd. Binnen een paar minuten zijn de documenten terug op kantoor en kunnen ze verwerkt worden. De logistieke administratie kan via deze weg direct worden bijgewerkt. Scangaroo kan naast de transport en logistieke sector ook worden ingezet bij andere bedrijfstakken. Doordat de administratieve stromen sneller gaan, kan dit leiden tot een betere cashflow. Het grote voordeel hiervan is dat het bedrijf meer liquide wordt en hiermee de kans op een faillisement kleiner. 

De scan- en printsoftware zijn verkrijgbaar voor kleine (1 t/m 4 gebruikers), middelgrote (5 t/m 100 gebruikers) en grote (100 + gebruikers) logistieke bedrijven. De vrachtbrieven zijn via laser-, inktjet- of matrixprinter af te drukken. 

Invulsoftware

PrintCMR is een invulsoftware voor vrachtbrieven. Het programma is ontworpen om invulvelden van CMR vrachtbrieven, AVC vrachtbrieven en begeleidingsbrieven digitaal in te vullen. De software maakt gebruikt van standaard lay-outs waardoor de inhoud nooit buiten de vensters geprint zal worden. 

Lees minder

CMR Software
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.