Bindrail combi

Een combirail is een bindrail met een sleufgatprofiel en een rond gat. Hierdoor passen zowel spanbanden met een sleufgatfitting als telescoopstangen met een eindplug van 24 mm in de combirail. In combinatie met een spanband of telescoopstang kan een lading worden gezekerd of ingesloten. De lading kan op deze manier niet meer schuiven of kantelen tijdens normale omstandigheden in het verkeer, namelijk bij het remmen of uitwijken. De bindrail is geschikt voor het zekeren van middelzware en zware goederen.  

Lees verder

Bevestiging van een combirail

De combirail kan worden bevestigd tegen de wand van een bedrijfswagen, trailer of bus. De rails zijn eenvoudig te monteren met korte spaanplaatschroeven, zelftappende pluggen of popnagel. Logistiekconcurrent.nl biedt zowel stalen, als RVS combirails. Deze RVS combirails zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor ze zeer geschikt zijn voor koel- en vriesopleggers of open aanhangwagens. Ten opzichte van de stalen rails zijn de RVS rails een stuk duurder, maar zijn voor deze toepassingen onmisbaar. 

Lees minder
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.