Glasbokken

Een glasbok is een intern transportmiddel geschikt voor grote glasplaten of andere platen. De glasbok is ideaal voor opslag en vervoer van glas en kozijnen. Het wordt vaak gebruikt in de glas-, ramen-, deuren- en kozijnenindustrie. De glasbokken kunnen met een heftruck worden verplaatst en worden vaak op een aanhanger gezet om grotere stukken te kunnen vervoeren. 

Andere maat of capaciteit glasbok nodig? Houten glasbokken kunnen we voor je maken met de gewenste specificaties. Neem direct contact op met onze palletspecialist. 

Lees verder

Wat is een glasbok?

De transportbok bestaat uit een metalen of een houten frame en kan dubbelzijdig beladen worden. Het glas of het kozijn kan schuin op de bok worden gezet. De platen steunen aan de onderkant op balkjes. Bij het vervoeren van de platen worden spanbanden gebruikt om de plaat vast te zetten.

Bij Logistiekdirect vind je houten glasbokken voor een scherpe prijs. Om platen te verplaatsen binnen een bedrijf of magazijn kun je kiezen voor een platenwagen. Deze magazijnwagen bevat wieltjes, waardoor de (glas)platen eenvoudig van de ene naar de andere plek kunnen worden gebracht.  

Glasbokken kunnen op maat gemaakt worden. Neem hiervoor contact op.

Bekijk alle pallets.

Lees minder
Glasbokken
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.