Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Glasbokken

Een glasbok is een intern transportmiddel geschikt voor grote glasplaten of andere platen. Hij is ideaal voor opslag en vervoer van glas en kozijnen en wordt vaak gebruikt in de glas-, ramen-, deuren- en kozijnenindustrie. Glasbokken kunnen met een heftruck worden verplaatst en worden vaak op een aanhangwagen gezet om grotere stukken veilig te kunnen vervoeren. 

Andere maat of capaciteit glasbok nodig? Wij kunnen houten glasbokken met de gewenste specificaties maken. Neem direct contact op met onze palletspecialist. 

Lees verder

Wat is een glasbok?

De transportbok bestaat uit een metalen of een houten frame en kan dubbelzijdig beladen worden. Het glas of het kozijn kan schuin op de bok worden gezet. De platen steunen aan de onderkant op balkjes. Bij het vervoeren van de platen worden spanbanden gebruikt om de plaat vast te zetten.

Bij ons vind je houten glasbokken voor een scherpe prijs. Om platen te verplaatsen binnen een bedrijf of magazijn kun je kiezen voor een platenwagen. Deze magazijnwagen bevat wieltjes, waardoor de (glas)platen eenvoudig van de ene naar de andere plek kunnen worden gebracht.  

Glasbokken kunnen op maat gemaakt worden. Neem hiervoor contact op.

Bekijk alle pallets.

Lees minder
Glasbokken
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.