Spanband oprollers

Spanband oprollers of strapwinders zijn ideale hulpmiddelen om snel en eenvoudig uw spanbanden op te rollen. Een spanband met de hand oprollen kost tijd en het is geen leuke klus. Vooral als u dagelijks met tientallen spanbanden in aanraking komt. Met de spanband oproller heeft u in een korte tijd de spanband opgerold. U heeft nooit meer last van een rondslingerende losse spanband of een spanband met een knoop. U bespaart veel tijd na het lossen met de spanband oproller, maar ook bij het zekeren van een nieuwe lading. De spanbanden kunnen op een nette manier opgeruimd worden en liggen netjes klaar voor de volgende klus.  

Lees verder

Waarom spanbanden oprollen?

Het is belangrijk om voorzichtig om te gaan met spanbanden. Zo hebben ze de langste levensduur en bent u er zeker van dat u veilig zekert. Wanneer een spanband ergens rondslingert, kan er zand in het rateldeel komen. Hierdoor beschadigt de mechaniek sneller, waardoor de spanband ook sneller onbruikbaar wordt.  

Hoeveel tijd bespaart u met een spanband oproller?

Het systeem is eenvoudig in gebruik en super sterk. U schuift het uiteinde van de spanband in de roller en u begint met draaien. In een paar seconden is uw spanband opgerolt. De spanband oproller verdient zichzelf in een aantal dagen terug. Het handmatig oprollen van 16 spanbanden kost de chauffeur namelijk ongeveer 15 minuten. Het oprollen van 16 spanbanden met behulp van een strapwinder gaat binnen 6 minuten. Per laad-/losactie heeft u een directe tijdwinst van 9 minuten. Tel maar eens uit hoeveel dat in een jaar is. 

Nog makkelijker zijn automatische spanbanden. Met één druk op de knop is uw spanband in een mum van tijd opgerolt. 

Bekijk alle spanband toebehoren.

Lees minder
Spanband oprollers
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.