Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Automatische spanband

De automatische spanbanden worden gebruikt om lading mee vast te zetten. De zelfoprollende spanbanden bevatten een oprolmechanisme om de band snel op te rollen. Deze manier van oprollen zie je ook bij autoriemen en rolmaten. Wanneer de haken bevestigd zijn en de band zit nog te los, dan kan je gemakkelijk de band strakker maken door op de knop te drukken. De band past zich automatisch aan. Zo ben je er zeker van dat de band strak zit en jelading dus goed is gezekerd.  

Lees verder

Voordelen van een automatische spanband

Een voordeel van een automatische spanband is dat je geen last meer hebt van overtollig loshangende band. Door de knop in te drukken rolt de band automatisch weer op. Daardoor blijft de band proper en onbeschadigd. Ze sleept namelijk niet meer over de weg. Doordat je met één druk kop de knop de spanband weer op kunt rollen, bespaar je tijd. Je hoeft zelf geen moeite meer te doen om de band handmatig op te rollen. Wanneer de zelfoprollende spanband opgerold is, is deze erg compact en kun je hem daardoor makkelijk meenemen

De automatische spanbanden zijn leverbaar in 3 meter, voorzien van spitshaken of S-haken. Bekijk hier ons assortiment en bestel de zelfoprollende spanbanden voordelig en snel online. Heb je andere wensen op het gebied van spanbanden, neem dan eens een kijkje in ons uitgebreide aanbod eindloze spanbanden en tweedelige spanbanden.

Een andere oplossing voor het oprollen van een spanband is een spanbandoproller. Met dit hulpmiddel heb je in een paar seconden de spanband netjes opgerold. 

Bekijk alle spanbanden.

Lees minder
Automatische spanband
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bedrukte spanbanden of een spanband op maat?

    Vul ons aanvraagformulier in!

    Spanband op maat Spanband op maat
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.