Categorieën
02-5887005

Klantenservice

De CMR vrachtbrief, onmisbaar in de logistiek

De CMR vrachtbrief, onmisbaar in de logistiek

De CMR vrachtbrief 

Een onmisbaar document binnen je logistieke proces, als je goederen binnen én buiten België vervoert. Op een vrachtbrief staat alle informatie vermeld die een verzender en ontvanger nodig hebben. Ook voor een verzekeringsmaatschappij en voor instanties die vervoerscontroles uitvoeren, is het belangrijk dat duidelijk is wat je vervoert. Zorg er daarom voor dat je documentatie altijd in orde is. Hier zie je precies hoe je een vrachtbrief invult. 

(Inter)nationaal vervoer 

De CMR wordt gebruikt voor (inter)nationaal vervoer en is ontstaan uit een internationale vervoersovereenkomst tussen 58 landen, genaamd het CMR-verdrag. Dit verdrag houdt in dat deze 58 landen de CMR accepteren. Meer over dit verdrag lees je op onze LinkedIn-pagina.

Waarom een vrachtbrief van Logistiekdirect?  

Bij ons krijg je écht persoonlijke aandacht. Je praat niet ‘met een medewerker’, maar met Youandi. Iedere vervoerder heeft andere wensen als het gaat om vrachtbrieven. Welke vraag je ook hebt of wat je wens ook is, Youandi helpt je hierbij. Wil je je vrachtdocumenten bijvoorbeeld laten personaliseren met je logo en/of bedrijfsinformatie? Daarvoor is duidelijke communicatie belangrijk en (we gaan haar naam nogmaals noemen) Youandi is daar de beste in!   

Erkend drukker

Naast de persoonlijke aandacht, zijn wij erkend drukker van de CMR. Het is verplicht om je CMR bij een erkende drukker te bestellen, zodat je het juiste nummer op de CMR toegeleverd krijgt. We bieden altijd de beste vrachtbrief bij je aan. Wel zo handig om te weten: de manier waarop je de vrachtbrief bewaart, heeft invloed op de kwaliteit en levensduur van de vrachtbrief. Zo voorkom je dat de brief vastloopt in je printer. Alles over het verzorgen van je CMR lees je hier.  

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.