Plastic enveloppen

Plastic enveloppen staan ook wel bekend als verzendzakken. De verzendzak is gemaakt van polyethyleen en heeft een dikte van 70 micron. Bij Logistiekdirect zijn de verzendzakken in verschillende formaten verkrijgbaar. Je kunt jouw producten eenvoudig versturen via pakket- of brievenbuspost.

Lees verder

Veilig producten verzenden

Je wilt natuurlijk dat producten in goede conditie aankomen op de bestemming. De verzendzak is zeer sterk, scheurt niet bij normaal gebruik en is bestand tegen vochtige en slechte weersomstandigheden. De inhoud van de zak blijft droog. Ze worden bijvoorbeeld vaak gebruik in de kledingindustrie voor het verzenden van kleding en worden daarom ook wel eens kleding verzendzakken genoemd. De verzendzak heeft een plakstrip voor een permanente sluiting, zodat deze onderweg niet geopend kan worden. Het is een perfecte keuze voor kostbare producten die door de witte buitenkant en zwarte binnenkant van buitenaf niet te zien zijn. Voor extra bescherming kan in de zak ook nog opvulmateriaal worden gedaan. Zo weet je zeker dat jouw product heel aankomt.

Lees minder
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.