Categorieën
02-5887005

Klantenservice

RVS onderbouwkisten

Ruim assortiment aan RVS-onderbouwkisten om te bevestigen aan de vrachtwagen, aanhangwagen, trailer of oplegger. De onderbouwkisten hebben een dikte van 1,5 mm en zijn allemaal mat afgewerkt. Daarnaast zijn alle RVS-onderbouwkisten stof- en waterdicht.

Lees verder

RVS gereedschapskisten

Onze gereedschapskisten van RVS worden geleverd in standaardmaten die onder elk chassis van truck of trailer passen. Onze roestvrijstalen onderbouwkisten worden geleverd in INOX 304 staal van 1,5 mm. dik. De kisten zijn met een rubber afdichtrand spat- en waterdicht en sluiten soepel met stevige verzinkte T sloten, voorzien van sleutels. Ben je op zoek naar een andere maat dan de standaard? Vraag hier een onderbouwkist op maat aan.

Lees minder
RVS onderbouwkisten
66 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
66 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.