AdBlue

Sinds januari 2016 is AdBlue verplicht voor de meeste dieselmotoren. Wat is AdBlue? AdBlue is een brandstoftoevoeging op basis van ureum. AdBlue vermindert de uitstoot van stikstofoxiden uit de uitlaat van zware dieselvoertuigen. De voertuigen rijden op deze manier dus schoner. Wij leveren Ad Blue in handige jerrycans voor kleinverbruik. AdBlue wordt in een afzonderlijke tank meegenomen en wordt ingespoten in de uitlaatgassen voor een speciale katalysator. Bij de verbranding worden schadelijke stikstofoxiden gevormd en worden geneutraliseerd en omgezet in elementair stikstof en water. AdBlue draagt eraan bij dat de NOx-deeltjes die een dieselmotor uitstoot worden opgeruimd. 

Lees verder

Accessoires AdBlue

Naast onze jerrycans met Ad Blue, leveren wij ook een AdBlue magneetadapter om te zorgen dat je in staat bent om Ad Blue te tanken. Indien je deze magnetische adapter niet hebt, kun je alleen in de originele AdBlue tank tanken. In een jerrycan kan dus niet getankt worden. Ook tankdoppen voor AdBlue reservoirs, zowel belucht als onbelucht, zijn verkrijgbaar via onze webshop. Let goed op voor welke vrachtwagen of auto je de tankdop gaat gebruiken. We hebben diverse doppen die geschikt zijn voor specifieke merken.

Lees minder
AdBlue
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.