Oordoppen

Oordoppen kopen?

Iedereen kent ze wel, oordoppen om het gehoor te beschermen bij harde geluiden. Er zijn oordoppen in allerlei verschillende soorten en maten. Vaak wordt op de werkplek constant de gezondheid op de proef gesteld. Dit is ook zo met het gehoor. Wat men vaak niet weet is dat langdurige bloodstelling aan hard geluid kan leiden tot een blijvende gehoorbeschadiging. Daarom is het belangrijk dat de juiste gehoorbescherming bij werkzaamheden wordt gedragen.

Wegwerp oordopjes

Je kunt bij ons diverse wegwerp oordopjes kopen, welke veel worden gebruikt in de industrie en bij evenementen, waarbij geluid schadelijk of hinderlijk is. Wegwerp oordopjes bieden een goede demping en zijn laag geprijsd, terwijl het draagcomfort aangenaam is. Wegwerp oordopjes bieden wij voornamelijk aan in drie verschillende hoeveelheden per product. Bestel de juiste oordopjes voor werk, reizen, slapen, muziek voor harde geluiden en dus ter bescherming van het gehoor en tegen geluidsoverlast.

Oordoppen
23 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
23 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.