Gehoorkappen

Gehoorkappen kopen?

Oorkappen of gehoorkappen worden veelal toegepast in industriële omgevingen, waarin veel geluidsdemping dient plaats te vinden. Oorkappen bieden een relatief hoge dempingswaarde (SNR waarde in dB). Zij bieden het gehoor bescherming in de vorm van een beugel met twee kappen die beide oren geheel bedekken. Oorkappen lijken op een grote koptelefoon en bieden voor de gebruiker wat minder comfort, vanwege het gewicht en de mogelijkheid van zweten aan de oordoppen. Wanneer een oorkap niet wordt gebruikt, kan deze gemakkelijk aan een riemclip worden bevestigd.

Gehoorbescherming

Gehoorkappen zijn leverbaar met een hoofdbeugel voor direct gebruik op het hoofd of met helmbevestiging. Bij gebruik van een veiligheidshelm zijn de oorkappen niet aan een beugel, maar draaibaar direct aan de helm bevestigd. Voor veelvuldig gebruik van gehoorkappen leveren wij ook gehoorbescherming voorzien van een ingebouwde FM radio of een MP3 aansluiting. Neem een kijkje in ons assortiment gehoorbescherming. Wij leveren oorkappen van gerenommeerde merken, zoals Scott, 3M, Peltor oorkappen en MSA.

TIP: Vervang de kussens van je oorkap minimaal 2 keer per jaar. Wanneer de kussens stijf worden, gaan scheuren of niet meer goed afdichten dan raden wij aan om deze al eerder te vervangen.

Gehoorkappen
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.