Volgelaatsmasker

Een volgelaatsmasker is een masker ter bescherming van de ademhaling. Het masker is verplicht bij werkzaamheden waarin de gebruiker aan gevaarlijke dampen, gassen of stoffen wordt blootgesteld. Het volgelaatsmasker doet wat het zegt: het masker bedekt het gehele gelaat, d.w.z. de mond, neus, kin en gezicht en biedt dus een betere integrale bescherming van het gelaat dan een halfgelaatsmasker.

Filter voor halfgelaatsmasker

Een volgelaatsmasker biedt bescherming van de ogen en heeft door de constructie de beste afsluiting op het gezicht. Alle mogelijke filters kunnen dan ook met een volgelaatsmasker worden gecombineerd. Een speciaal spraakmembraan bevordert de goede verstaanbaarheid van de drager.

In welke 3 klassen kun je een volgelaatsmaskers kopen?

- Klasse 1: licht werk, spuitwerkzaamheden
- Klasse 2: algemeen gebruik, robuuster masker t.b.v. industrieel gebruik
- Klasse 3: zware omstandigheden, bijvoorbeeld brandweer

Zowel half- als volgelaatsmaskers worden gebruikt met klasse 1 of 2 filters. Deze filters kunnen voorzien zijn van een bajonet aansluiting of 40 mm DIN schroefdraad aansluiting EN 148-1.

Bestel een volgelaatsmasker van de topleveranciers 3M en Moldex in ademhalingbescherming eenvoudig online.

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.