Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Tacho2Safe

Tacho2Safe banner Tacho2Safe banner

Vink 1

Verbeterde versie!
De opvolger van de TachoSafe. Verbeterd, dus beter!

Vink 2

Onbezorgd de weg op
Rij- en rusttijden bijhouden is verplicht. Houd je aan deze regel en voorkom onnodige boetes.

Vink 3

Compact
Een klein compact apparaatje met heel veel mogelijkheden.

Lees verder

Tacho2Safe is de verbeterde versie van de TachoSafe. Technisch werkt de apparaten op dezelfde manier. TachoSafe en Tacho2Safe zijn allebei uitleessystemen voor zowel de bestuurderskaart als de digitale tachograaf. Een tachograaf houdt onder andere bij wat de rij- en rusttijden van een chauffeur. Omdat hier regels over zijn, is het belangrijk om te beschikken over deze informatie. Een tachograaf moet altijd aanwezig zijn in voertuigen waar het apparaat verplicht is. Is de tachograaf niet aanwezig, dan is een hoge boete het gevolg. Zowel bij een controle langs de weg, als in het bedrijf, moet alle informatie aanwezig zijn.

"Voorkom onnodige boetes en ga veilig de weg op"

Tacho2Safe

De downloadgegevens worden in het interne geheugen van 2GB opgeslagen. Binnen één minuut wordt de bestuurderskaart uitgelezen door de ingebouwde kaartlezer. Het stroomverbruik van de Tacho2Safe is erg laag, waardoor het apparaat met slechts één AA batterij meer dan 500 volledige kaarten kan uitlezen. Er kan ook gebruik worden gemaakt van een oplaadbare batterij, welke automatisch wordt opgeladen via USB.   

Voordelen ten opzichte van de TachoSafe:

  • Lager stroomverbruik
  • Langere levensduur van de batterij
  • Oplaadbare batterijen kunnen opgeladen worden via USB
  • Sneller downloadproces

Uitlezen 

Volgens de regelgeving moet een bestuurderskaart één keer per 28 dagen worden uitgelezen. De digitale tachograaf wijkt daar vanaf en moet één keer per 90 dagen worden uitgelezen. De data die uit de bestuurderskaart en de tachograaf komen, moet binnen deze termijnen elke keer weer digitaal worden opgeslagen. De Tacho2Safe geeft een melding, wanneer de tachograaf weer moet worden uitgelezen. 

Lees minder
Tacho2Safe
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.