Verfmarkeerder

Een markeermachine of lijnentrekker is ideaal om markeringsverf aan te brengen. De lijnentrekker bestaat uit een lang handvat met een houder voor de spuitbussen met markeringsverf. De markeerder is mobiel door zijn vier wielen. Hierdoor kunt u gemakkelijk strakke en nette lijnen zetten. Het aanbrengen van markeringen met een markeermachine zorgt ervoor dat u zelf niet hoeft te bukken. Hierdoor zult u geen last van uw rug krijgen. Een bijkomend voordeel is dat uw handen niet vies worden. Door de constante druk op de spuitbus wordt de lijn super strak en zit er overal evenveel verf.     

Lees verder

Aanbrengen van markeringsverf

De temperatuur van de verf moet tussen de 15 en de 20 graden zijn. Hierdoor krijgt u het beste resultaat. De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn voordat u de verf aanbrengt. De verf is geschikt voor tegels, beton, teer, asfalt, hout en metaal. Met één spuitbus kunt u een lijn trekken tussen de 50 en 100 meter. Dit is mede afhankelijk van de ondergrond en de lijnbreedte. Bij Logistiekdirect kiest u een lijntrekker met een lijndikte van 50-75 mm of 100-130 mm. 

Lees minder
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.