Bedrukte spanband op maat, veilig én opvallend

Bedrukte spanband op maat, veilig én opvallend

Spanbanden zijn ontzettend belangrijk. Voor het zekeren van je lading tijdens de transport is de spanband praktisch onmisbaar en ook bijvoorbeeld voor het vastzetten van producten in je magazijn, in de agrarische sector en bij het opbouwen van festivals kan de veelzijdige spanband goed uit de voeten. In onze webshop hebben we spanbanden waarmee je elke kant op kan. Met een gratis offerte kan je voor je bedrijf zelfs de perfecte spanband op maat samenstellen!

Waarom een spanband op maat?

De belangrijkste reden om voor een spanband op maat te kiezen is de mogelijkheid om deze te laten bedrukken. Een bedrijfsnaam of website van het bedrijf op de band komt verzorgd en professioneel over. Daarnaast zorgt het ervoor dat je bedrijfsnaam of boodschap beter blijft hangen en verspreid wordt als de spanband onverhoopt achterblijft bij je klant of naderhand weer ergens anders wordt gebruikt. 

Ook raak je een spanband met je naam erop minder snel kwijt, iedereen ziet namelijk van wie de band is. Dit zorgt er ook voor dat de spanbanden minder snel per ongeluk meegenomen worden waardoor je dus minder snel een nieuwe voorraad hoeft aan te leggen. Je kan de bedrukte spanbanden ook gebruiken als reclame-uiting, bij bijvoorbeeld het creëren van een mooie winkeldecoratie of door de spanband weg te geven bij een promotiepakket of product van je bedrijf.

Wat zijn de mogelijkheden?

Je hebt keuze tussen een 1-delige en 2-delige spanband waarbij ook de breedte en sterkte van de band en het soort haak gekozen kunnen worden. Al deze opties zijn uitvoerbaar in 7 verschillende kleuren met opdruk in het zwart of wit. De lengte van de spanband kan je zelf kiezen en ook hoe vaak je jouw tekst of logo erop terug wil laten komen is ook aan jou. De standaard is hierbij één keer per strekkende meter. Daarnaast is er zelfs de mogelijkheid om je boodschap op het label van de spanband te laten zetten. Subtiel en zeker een meerwaarde.

Blog spanband

Waarom bij ons bestellen?

Wij willen onze klanten altijd zo goed mogelijk ondersteunen, dus ook met een spanband op maat. Onze productspecialist staat voor je klaar met zijn kennis en suggesties zodat jij de beste keuze maakt voor jouw bedrijf. Heb je maar 10 spanbanden nodig? Dat kan ook! Zelfs één enkele spanband laten bedrukken is mogelijk maar dit raden we af omdat de opbrengst niet snel op zal wegen tegen de kosten. Onze kennis wordt altijd gekoppeld aan een voor jou zo aantrekkelijk mogelijk voorstel.

Zodra je een keuze hebt gemaakt krijg je een digitale voordruk zodat je kan zien hoe jouw nieuwe spanband eruit komt te zien. Als dit naar wens is heb je na bevestiging je nieuwe, bedrukte spanband op maat al in 2 weken in huis. Kies je een spanband die niet bedrukt is dan duurt dit zelfs maar één week!

Denk ook eens aan

Niet alleen het bedrukken van spanbanden kan je bedrijf ontzettend veel voordeel opleveren. Ook bedrukte bagagegordels of hijsbanden zorgen voor een nette, verzorgde uitstraling en leveren extra zichtbaarheid op voor je bedrijfsnaam of –boodschap!

Andere klanten kochten ook

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.