Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Verzendzakken

Verzendzakken staan ook wel bekend als koerierszakken of COEX-zakken. Deze verzendzak is gemaakt van polyethyleen en heeft een dikte van 70 micron. Bij ons zijn de verzendzakken in verschillende formaten verkrijgbaar. Je kunt je producten eenvoudig versturen via pakket- of brievenbuspost.

Lees verder

Voordelen van een verzendzak

  • Licht in gewicht
  • Direct klaar voor gebruik
  • Water- en vuilafstotend
  • Scherpe stuksprijs
  • Flexibel

Veilig producten verzenden

Je wilt natuurlijk dat producten in goede conditie aankomen op de bestemming. De verzendzak is zeer sterk, scheurt niet bij normaal gebruik en is bestand tegen vochtige en slechte weersomstandigheden. De inhoud van de zak blijft droog. Deze zakken worden bijvoorbeeld vaak gebruik in de kledingindustrie voor het verzenden van kleding en worden daarom ook wel eens kledingverzendzakken genoemd. De verzendzak heeft een plakstrip voor een permanente sluiting, zodat die onderweg niet geopend kan worden. Het is een perfecte keuze voor kostbare producten die door de witte buitenkant en zwarte binnenkant van buitenaf niet te zien zijn. Voor extra bescherming kan in de zak ook nog opvulmateriaal worden gedaan. Zo weet je zeker dat je product onbeschadigd aankomt.

Lees minder
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
21 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.