Papiertape

Papiertape of papierplakband is een tape samengesteld uit een drager van kraftpapier met een solvent - rubber belijming. De papieren tape kenmerkt zich door zijn lichtbruine kleur en zeker door zijn extreem hoog kleefvermogen. Ecotape of papiertape is een veel gebruikte tape bij het verpakken in bruinpapier, waardoor de verpakking een luxe uitstraling krijgt. Papiertape met kern 76 mm. kan met afrollers eenvoudig verwerkt worden.

Lees verder

Naast de handrollen papiertape, leveren wij ook onversterkte of versterkte papiertapes voor halfautomatische verwerking. Deze onversterkte of versterkte papiertape kenmerkt zich door een gomlaag die door middel van bevochtiging wordt geactiveerd en zo een extra kleeflaag verzorgt van de tape aan uw kartonnen dozen. Deze gegommeerde tape dient met een papierplakband dispenser te worden verwerkt. Het levert na aanbrengen een extra sterke verbinding. Indien de tape met nylonkoord versterkt is (mogelijk in de lengterichting, of een combinatie van lengte en golf/sinus of kruislings), wordt de kartonnen doos nog extra beveiligd voor opensnijden van het plakband.

Bestel direct milieuvriendelijke en oersterke papiertape goedkoop uit voorraad.

Lees minder
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.