Duct tape

Wil je duct tape kopen? Duct tape is tegenwoordig niet meer weg te denken in onze huishoudens en kantoren. Het is makkelijk in gebruik en heeft een enorm indrukwekkende hechtkracht. De tape is op textielbasis, is zelfklevend en waterdicht. Bij Logistiekdirect is duct tape verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs, rood, blauw, groen, geel en wit. De tape zit op rollen van 50 meter en heeft een breedte van 50 mm. 

Lees verder

Voordelen van duct tape

  • Super sterke kleefkracht
  • Oliebestendig
  • Waterbestendig
  • Afscheurbaar

Duct tape is olie- en waterbestendig en is daardoor geschikt voor noodreparaties. De tape laat geen plak- en kleefresten achter. In de lengterichting is de tape erg sterk en in de breedterichting eenvoudig af te scheuren met de hand.

Toepassingen van duct tape

Duct tape, ook wel duck tape of gaffer tape, is super veelzijdig en wordt onder andere gebruikt als noodoplossing voor snelle reparaties. Ook kan de tape worden ingezet voor het tijdelijk vastplakken of samenvoegen van materialen, maar ook bijvoorbeeld om een bepaalde ondergrond te markeren. Bij evenementen wordt duck tape gebruikt om kabels weg te werken. Duct tape kan zowel een tijdelijke oplossing zijn, als een permanente oplossing. Mocht er iets breken of scheuren dan kan de tape gebruikt worden om een snelle geïmproviseerde reparatie te verrichten. Wanneer je de duct tape gebruikt voor een tijdelijke oplossing, is er voldoende tijd om een expert in te schakelen. 

TIP: Heb je geen dubbelzijdig tape liggen en wil je dat de tape niet zichtbaar is? Pak dan een stuk duct tape en vouw deze met de plakzijde naar buiten en kleef de uiteindes aan elkaar. 

Lees minder

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.