Tape dispensers

Een tape dispenser, pistoolafroller of tapeafroller is een hulpmiddel om eenvoudig en snel dozen te sluiten en goederen te bundelen. Een tapedispenser is geschikt voor alle standaard rollen PP en PVC verpakkingstape, met een rolbreedte van maximaal 50 mm. Wij leveren tapedispensers geschikt voor de standaardrollen maar ook voor het verwerken van tapes met verschillende kernen (50 en 76 mm.)

Lees verder

Onze tapedispensers zijn vervaardigd uit hoogwaardig plastic en de basis is een ergonomische handgreep of pistoolgreep. Een statisch zaagtandmes zorgt voor het afsnijden van de tape en houdt de tape na snijden in zijn startpositie. Onze tapeafrollers zijn voorzien van een flexibele touch-flap om de tape na te strijken en bij afsnijden onder spanning te brengen. De rubber rol zorgt voor een soepele afwikkeling van de tape.

Kies hier een goedkope en handige tapedispenser voor alle verpakkingstape.

10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.