Brievenbusdoos A6

Met de brievenbusdoos A6 verstuur je eenvoudig kleine producten via de post. De doosjes passen, zoals de naam al zegt, precies door de brievenbus. De ontvanger hoeft niet perse thuis te zijn wanneer het pakketje wordt afgeleverd. Ideaal voor de ontvanger, maar zeker ook voor de bezorger. Voor de kleinste producten maak je gebruik van de brievenbusdoos A6. Deze doos is even groot al een half A5, dus een A6. 

Duurzaamheid teken

Onze verpakkingsdozen zijn 100% recyclebaar en beschikken over het FSC-keurmerk. Dit label geeft aan dat het papier afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Dit wil zeggen dat bossen behouden blijven door verantwoord bosbeheer.   

 

Lees verder

A6

Voordelen van een brievenbusdoos

 • Licht in gewicht
 • Passend door de brievenbus
 • Makkelijk vouwbaar
 • Ongevouwen geleverd (plano)
 • Eenvoudig te sluiten door de insteekkleppen
 • 100% recyclebaar en duurzaam vervaardigd
 • Lage inkoopkosten

Voordeliger dan pakketpost

De maximale afmetingen van een brievenbus zijn 380 x 265 x 32 mm. Dit is de maximale maat die een brievenbusdoos kan hebben. Een A6 formaat is 148 x 105 mm en past dus met gemak door de brievenbus. Met een brievenbusdoos ben je goedkoper uit. Het versturen van een pakketje als pakketpost kost een stuk meer dan wanneer het pakketje door de brievenbus past. Het pakketje mag (inclusief doos) maximaal 2 kg wegen. Wanneer het pakketje meer weegt, zul je ook meer moeten betalen. 

Brievenbusdozen op maat

Op onze site vind je verschillende standaard maten brievenbusdozen, waaronder dus de brievenbusdoos A6. Zit de juiste afmetingen er niet tussen? Geen probleem, want bij Logistiekdirect bestel je eenvoudig een doos op maat. Brievenbusdozen kunnen ook worden bedrukt met een logo of een bepaalde tekst. Wij helpen je graag aan de juiste gepersonaliseerde brievenbusdoos. 

Bekijk alle verzenddozen.

Lees minder
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Liever besparen met een doos op maat?

  Vraag een doos op maat aan

  Doos op maat bestellen Doos op maat bestellen
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

 • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
 • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.