Snelheidsstickers

Snelheidsstickers voor vrachtwagens zijn verplicht in verschillende landen in Europa. Voor Nederland, België, Duitsland, Italië, Oostenrijk en Frankrijk worden verschillende soorten snelheidsstickers en achtermarkeringen gebruikt.

Wat betekenen stickers voor snelheid achter op de vrachtwagen? 

Vrachtwagens rijden vaak dwars door heel Europa om hun lading weg te brengen of op te halen. Alle landen hebben andere regels voor de snelheid op de weg. Zo mogen sommige vrachtwagens op de snelweg in Frankrijk 90 km/u en in Italië zelfs 100 km/u. En buiten de snelweg gelden weer andere snelheidsregels. Hoe hard een vrachtwagen mag heeft in deze landen te maken met het gewicht van de vrachtwagen. Een lichte vrachtwagen mag harder rijden dan een zware vrachtwagen.

Lees verder

Omdat je het gewicht vaak lastig aan de buitenkant kunt inschatten moeten vrachtwagens in bijvoorbeeld België, Frankrijk en Italië achterop verplicht aangeven hoe hard ze in dat land mogen rijden. Maar omdat in ieder land andere snelheidsregels gelden moeten vrachtwagens voor alle landen waar ze komen andere snelheidsborden op de vrachtwagen plakken.

Op Logistiekdirect.be zijn deze snelheidsstickers voor vrachtwagens, opleggers en aanhangers eenvoudig te bestellen. Onze snelheidsstickers voldoen aan de meest recente wetgeving. Je kunt onze snelheidsstickers ook gebruiken voor op het bedrijventerrein. Door aan te duiden dat er een maximale snelheid geldt op het bedrijfsterrein, kun je ongevallen voorkomen.

Lees minder


15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.