Software

Op zoek naar software voor analyse van rijtijden en rusttijden van chauffeurs?
Idha-Online is de software-oplossing voor dataverwerking van digitale tachografen. Software in the cloud (webbased) geschikt voor 1 tot onbeperkt aantal gebruikers. Rijtijden, rusttijden en snelheden van chauffeurs analyseren en online de resultaten inzien tegen de meest actuele wetgeving, dat is Idha online (IDHA= Intelligent Drivers Hour Analyzer)

IDHA Online
Met dit programma heb je in één oogopslag alle rijtijden en rusttijden van jouw chauffeurs overzichtelijk. En niet alleen dat, ook de gereden snelheid van de vrachtwagens wordt bijgehouden.

  • Zeer overzichtelijk
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Volledig webbased
  • Lage kosten per chauffeur

Eén van de sterkste punten van deze software zijn de plug-ins. Je bepaalt zelf welke informatie wordt weergegeven op het dashboard van het programma. Je verschaft jezelf met slechts enkele muisklikken een overzicht van alle chauffeurs welke een overtreding hebben begaan. Deze informatie is van groot belang, gezien de hoge boetes die bij de overtredingen komen kijken.

Tevens beschikt het systeem over de mogelijkheid om chauffeurs een eigen login te geven. Hierdoor kunnen de chauffeurs overal ter wereld hun eigen gegevens inzien.

Download IDHA Online hier gratis (proefperiode van 1 maand).

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.