Antivries

Antivries voor het koelsysteem van de motor van uw auto, bedrijfswagen of vachtwagen. Er zijn kant- en klare koelvloeistoffen in de markt die standaard tot een bepaalde temperatuur koelen en antivries bevatten ter voorkoming van bevriezing van de vloeistof en motor. Naast de kant-en klare koelvloeistoffen is er ook antivries leverbaar in een concentraat uitvoering. Dit is de zogenaamde motor antivries. Met motor antivries kunt u zelf koelvloeistof aanmaken met een zelfgewenste bescherming. Motor antivries concentraat beschermt zelfs boven -40 graden celsius.

Mengen van motor antivries

Geconcentreerde motor antivries moet altijd gemengd worden met volledig zoutloos gedemineraliseerd water, ook wel demiwater genoemd. De geconcentreerde motorvloeistof antivries is ook eenvoudig te vermengen met kant- en klare koelvloeistof en houdt stoffen vloeibaar tot boven  -36 graden. Kies daarbij ook weer voor de juiste koelvloeistof en de juiste mengverhouding.

Mengverhouding motor antivries  
Antivries Demiwater Antivries tot  Oververhitting tot 
33% 77% -20 °C  +105 °C 
40% 60% -26 °C  + 107 °C 
50% 50% -37 °C  +110 °C 
>65% niet aangeraden ivm afnemende vorstbescherming 

Logistiekconcurrent biedt motor antivries concentraat aan in verpakkingen van 1 liter, 5 liter, 60 liter en 208 liter.

Antivries
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.