Hella

Het bedrijf Hella is al meer dan 100 jaar actief op het gebied van verlichting en electronica voor de automobielindustrie. Ze zijn één van de grootste leveranciers van auto-onderdelen en accessoires in Europa. Hella Benelux BV is een dochteronderneming van HELLA GmbH & Co in Duitsland. Het assortiment van Hella omvat 12V en 24V producten voor het wegverkeer, de landbouwsector, overheden en de marinesector. Denk hierbij aan artikelen op het gebied van verlichting, elektriciteit, elektronica, thermomanagement en garage-uitrusting.Lees verder
HELLA maakt gebruik van hoogstaande kennis uit de automobielsector. Hierdoor kunnen ze artikelen maken die voor wat betreft kosten en innovatie zeer aantrekkelijk zijn. De wensen van klanten zijn het uitgangspunt voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Vrachtwagens bijvoorbeeld hebben krachtig licht nodig. Hiervoor heeft Hella de beste verlichting ontwikkeld optimaal afgestemd op de eisen voor bedrijfswagens. Alle artikelen, van werklamp tot achterlicht,  hebben de bekende Hella kwaliteit. 
Hella
83 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
83 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.