Bevestigingsmaterialen

Bevestigingsmaterialen voor het vastzetten van aanhangernetten, dekzeilen en andere afdekmaterialen vindt u hier. Spanrubbers en spanners met spinhaak, spanrubber met S-haken of bevestigingshaken voor op de aanhanger. Naast het complete assortiment aan spanbanden en afdekmaterialen leveren wij ook het bijbehorende assortiment aan bevestigingsmaterialen.

Hoe worden afdekmaterialen vastgemaakt?

Logistiekdirect heeft niet alleen een compleet assortiment aan afdekzeilen, netten, verhuisdekens en afdekmaterialen. Het bijbehorende assortiment aan bevestigingsmaterialen vindt u ook hier. Afdekzeilen en containernetten hebben vaak aan de zijkanten open ringen. Deze ringen zijn perfect te gebruiken om het net vast te maken. U kunt hiervoor spanrubbers gebruiken. De spanrubber haalt u aan de ene kant door het oog en aan de andere kant maakt u het dan vast aan bijvoorbeeld de bak of aanhanger. In ons assortiment vindt u ook bevestigingsmaterialen zoals zeilogen voor de bak of iets anders waar u het aan vast wilt maken. Colsonbandjes kunnen ook gebruikt worden om gemakkelijk en goed afdekmateriaal vast te zetten.

Bent u op zoek naar andere bevestigingsmaterialen? Laat het ons weten; wij zoeken met u mee.

42 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
42 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.