Spanband beschermhoes

Met een spanbandhoes voorkomt u doorslijten van het bandweefsel van een spanband. Een lading kan scherpe randen bevatten waardoor het bandweefsel van een spanband kan insnijden of doorslijten. De levensduur van de spanbanden wordt enorm verlengd met een beschermhoes. De spanband wordt verstevigd door de beschermhoes op plekken waar de spanband normaal gesproken slijt. Ook de lading die wordt gezekerd wordt hiermee beschermd. Voor een optimale bescherming, maakt u ook gebruik van beschermhoeken. Deze bescherming plaatst u op de hoeken van de lading. Hierdoor zorgt u dat de scherpe randen verdwijnen en de bandweefsels niet beschadigen. 

Lees verder

Verschillende soorten spanbandhoezen

Naast de standaard beschermhoezen in verschillende formaten, vind je bij Logistiekdirect ook beschermhoezen met antislipprofiel of een reflectieband in verschillende kleuren. Het antislipprofiel zorgt voor extra grip op de lading en een reflecterende hoes zorgt voor meer zichtbaarheid in het donker.  

Bekijk alle spanband toebehoren.

Lees minder
Spanband beschermhoes
11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
11 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.