Geboden

Veiligheid op de werkvloer is erg belangrijk. Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn daarom nodig om de veiligheid van medewerkers te garanderen. Het risico op letsel wordt aanzienlijk verminderd door het dragen van beschermingsmiddelen. Werknemers moeten duidelijk worden ingelicht over het verplicht dragen de PBM. Dit kan met behulp van gebodspictogrammen. Deze pictogrammen geven aan wat verplicht is om te dragen in een bepaalde ruimte. Dit zijn voorzorgsmaatregelingen waaraan de medewerkers zich moeten houden. Doen ze dit niet, dan kan hun eigen veiligheid niet gewaarborgd worden.

Lees verder

Toepassingen van gebodspictogrammen

De gebodspictogrammen bevinden zich in bedrijven waar medewerkers en bezoekers een verhoogd persoonlijk risico lopen. De risicovolle ruimtes zijn bijvoorbeeld een fabriek met gevaarlijke machines, een labaratorium met schadelijke stoffen of een ziekenhuis waar de hygiëne heel belangrijk zijn. Beschermingsmiddelen zoals oog- en gehoorbescherming, veiligheidsschoenen, -helmen, -handschoenen of -harnassen, zijn in de risicovolle omgevingen verplicht. 

Lees minder
Geboden
17 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
17 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.