Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Wij openen een nieuwe ... !

Wij openen een nieuwe ... !

Gepubliceerd op 10 augustus 2019

"We willen de allerbeste leverancier in logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen zijn."

Met die zin vallen we graag met de deur in huis. Het is niet mogelijk om een kijkje in de keuken bij andere aanbieders te nemen, maar we zijn er heilig van overtuigd dat onze prestatiedrang en motivatie om de allerbeste te zijn niet kan worden geëvenaard. Elke dag zijn we in de weer om onze service te verbeteren, onze verzendtijden te verkorten, ons productassortiment te vergroten. Alles om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen, zodat zij zich op hun eigen klanten kunnen richten. Waarom zou je je druk moeten maken om de bevoorrading van pallets, vrachtbrieven, spanbanden en verpakkingsmateriaal? Er zijn nog zoveel dingen om je druk om te maken.

Unieke marktpositie

Wij zijn de enige totaalaanbieder in de markt voor logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen. Geen enkele andere aanbieder heeft een productassortiment dat zo divers is en zoveel productcategorieën omvat. Dat maakt ons met trots dé totaalleverancier voor de logistiek! Op deze manier fungeren wij met regelmaat als 'hofleverancier' voor kleine, middelgrote en nog grotere ondernemingen. Hoe fijn is het als je niet met 10 leveranciers in zee hoeft, maar je gewoon kunt vertrouwen op de professionaliteit van één? Uiteraard voor een messcherpe prijs. Pallets, vrachtbrieven, spanbanden, truckparts, magazijn artikelen en verpakkingsmaterialen hoeven echt niet duur te zijn.

Huidige veranderingen

Recentelijk zijn we al overgestapt van "hét webwarenhuis voor de logistiek" naar "dé totaalleverancier voor de logistiek". Dit past beter bij wie we willen zijn en wat we uit willen stralen. Samen met een wijziging in onze pay-off, hebben we een nieuwe huisstijl doorgevoerd in alles wat we intern en extern communiceren. Het geheel ziet er nu nog strakker en professioneler uit. De oranje pijl heeft plaatsgemaakt voor een blauwere omgeving. Het 'perfect' handgebaar is geïntroduceerd en ons logo is vetter dan ooit tevoren. Onze webwinkel is daar echter nog niet op aangepast. Als kers op de taart openen we daarom binnenkort een ... Daarover later meer.

Wat verandert niet en zal eeuwig zo blijven?

Van sommige zaken houden we onze handen af. Zo blijven we, zelfs met een nieuwe huisstijl, nog steeds de volledige aandacht geven aan persoonlijke service. We blijven het namelijk belangrijk vinden dat we onze klanten leren kennen, weten waar hun behoeftes liggen en hoe we hen op een menselijke wijze kunnen ontzorgen. Geen enkele klant is een 'nummertje'. Verder blijven we investeren in het informeren en opleiden van onze medewerkers. Daardoor kunnen we middels deskundig advies onze klanten helpen door hen te adviseren bij een aankoop. De keuze voor de juiste logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen is namelijk niet altijd een makkelijke. Het grote project wat op de planning staat en in augustus wordt afgerond, gaat pas echt leiden tot optimaal bestelgemak. Zoals vermeld: daarover later meer!

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.