Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Hygiëne-maatregelen op de werkvloer

Hygiëne-maatregelen op de werkvloer


Medewerkers mogen weer meer en meer naar het werk toe. Het is als bedrijf belangrijk om hier, vooral op het gebied van hygiëne, goed op in te spelen met de juiste maatregelen. Door te zorgen voor een schone werkomgeving houd je ziekteverwekkers uit de buurt en voorkom je een hoog ziekteverzuim en verspreiding van virussen. Een goed schoongemaakte werkplaats zorgt er ook nog eens voor dat de kans op bedrijfsongevallen afneemt en dat je bedrijf een goede, nette indruk maakt als er klanten langskomen.

Een schone werkomgeving

Het meest voorkomende arbeidsongeluk dat voorkomt is struikelen of uitglijden. Dit komt vaak door een losliggend matje, een gladde vloer of juist rommel dat op de werkvloer ligt. Alleen hierom is het al belangrijk om je werkomgeving schoon en netjes te houden. Een andere reden is de hygiëne. Zo is een toetsenbord de ideale plek voor bacteriën om zich te vestigen. Er zitten maar liefst 20.000 keer zoveel bacteriën op een toetsenbord dan op een WC-bril!

Belangrijk dus om je werkomgeving schoon en netjes te houden. Je hebt bij ons keuze uit een ruim aanbod. Denk daarbij aan een bezem en stoffer en blik of werkplaatsreiniger om het magazijn schoon te maken of een poetsrol en papier- en afvalbakken voor het netjes houden van een kantoorruimte. Uiteindelijk zorgt een schone werkomgeving voor minder bedrijfsongevallen en door de verminderde verspreiding van ziektekiemen zal ook het ziekteverzuim afnemen.

Persoonlijke hygiëne

Naast een schone werkplaats is ook de persoonlijke hygiëne een belangrijk punt om op te letten. Een goede persoonlijke hygiëne voorkomt verspreiding van parasieten, virussen en bacteriën. Het is niet voor niets dat er de afgelopen periode zoveel nadruk lag op het grondig wassen van de handen. Dat je je handen moet wassen na een toiletbezoek is vanzelfsprekend maar ook na het klaarmaken van eten, na het hoesten of niezen of zelfs na het schoonmaken is het belangrijk om de handen te wassen.

Wij hebben een breed aanbod aan handzeep, handcrème en zeepdispensers die ervoor zorgen dat bacteriën op je hand geen kans krijgen. Ook andere producten voor een brandschone toiletruimte zijn bij ons te bestellen. Onze tip is om bij het handen wassen papieren handdoekjes te gebruiken, dit is vele malen hygiënischer dan een stoffen handdoek of een blower. Ook het gebruik van een desinfecterende handgel is aan te bevelen, aangezien deze meteen de bacteriën op de hand doodt.


Vragen over hygiëne op de werkvloer?

Pieter en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 02-5887005

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.