Categorieën
02-5887005

Klantenservice

Gespot: coole koelelementen!

Gespot: coole koelelementen!

Voeding en medicijnen vragen vaak om gekoeld transport. Dat is nodig, zodat de goederen onderweg niet bederven door een te hoge temperatuur. Door gebruik te maken van koelelementen, weet je zeker dat fruit lekker blijft en medicatie haar werking niet verliest. Nieuw in ons assortiment zijn de ECO koelelementen van Recycold. De ideale keus voor iedereen die houdt van cool!

Hoe werkt het koelelement?

Het duurzame koelelement van Recycold zorgt ervoor dat producten vers, veilig en gekoeld kunnen worden getransporteerd. De verpakking is gemaakt van kraft(papier) en is gevuld met water. Wanneer je het koelelement weg wilt gooien, knip je het zakje open en giet je het water eruit. De coolpacks koelen tot wel 30 uur lang.  Koelelement

De inhoud van de coolpack is 100% voedselveilig. Hierdoor zijn de koelelementen ideaal voor gebruik in de voedings- of farmaceutische industrie en transport. De kant-en-klare coolpacks gaan ingevroren mee in de verpakking, dus de bezorging kan mee met ongekoelde voertuigen. Ook korte vluchten, nieuwe vervoersmiddelen of afhaalpunten worden op deze manier geschikt voor het bezorgen van voedselwaren.


"Een gekoelde bezorging is een aardige logistieke opgave en dat willen we milieuvriendelijk en economisch voordeliger maken."


Groene keuze!

Samen met onze leveranciers denken we steeds meer na over het verduurzamen van magazijn & transport. Het gebruik van 100% milieuvriendelijke koelelementen past daar helemaal bij. De zakjes zijn herbruikbaar en volledig te recyclen. Door te kiezen voor deze innovatieve oplossing voor het veilig vervoeren van food, agri en pharma, kies je direct voor het 'vergroenen' van de last mile van de distributieketen.

Voor de consument straalt de coolpack vers en duurzaamheid uit. Hij ontvangt altijd een veilig en milieuvriendelijk gekoelde bezorging en kan thuis het koelelement hergebruiken of simpelweg recyclen.

Koelelement 200 ml Koelelement 400 ml Koelelement 800 ml
Koelelement 200 ml Koelelement 400 ml Koelelement 800 ml

Mark


Vragen over duurzaam verpakken?

Mark en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 02-5887005

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen via overschrijving
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.