Containerzegels

Een containerverzegeling of containerzegel is de perfecte oplossing voor de beveiliging en verzegeling van containers; zowel over zee als met de trein of over de weg. Het aanbrengen van dergelijke containerverzegeling kan handmatig gebeuren, maar voor het verwijderen is zwaar gereedschap vereist. Dankzij containerverzegeling zijn uw containers dan ook beschermd tegen diefstal, indringers, fraude en schadelijke stoffen van buitenaf.

Lees verder

Beveilig uw containers met een sterke barrière

Er zijn verschillende soorten high security seals, waarvan de bolt seal het vaakst voorkomt. Deze containerverzegelingen vormen een sterke barrière tegen ongeoorloofde toegang tijdens het transport. De robuuste verzegelingen kunnen enkel verbroken worden met zwaar gereedschap zoals een betonschaar of slijptol. En werd er geprobeerd om de verzegeling van de container te forceren? Dan is dat onmiddellijk zichtbaar door het kunststof omhulsel. Door de unieke nummering kan ook eenvoudig gecontroleerd worden of het oorspronkelijke zegel nog intact is.

Verzegeling van uw containers conform de normen

ISO, de Internationale Organisatie voor Standaardisatie, legt bepaalde normen op aan containerverzegeling. Alvorens men een zegel plaatst wordt dan ook gecontroleerd of het aan deze normen voldoet. Elke containerverzegeling in onze webshop voldoet aan de ISO 17712:2013 norm en de eisen die gesteld zijn door C-TPAT (Customer-Trade Partnership Against Terrorism). De verzegeling voor een container is standaard gegraveerd met een uniek (oplopend) nummer, maar u kunt ook kiezen voor een eigen gravering. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Containerverzegeling aan de laagste prijzen

Bent u op zoek naar een containerzegel voor het verzegelen van een (zee)container voor export en overzees transport? Koop uw containerzegels eenvoudig online tegen de laagste prijzen - altijd. Bij Logistiekdirect.be vindt u een groot assortiment containerzegels; bolt seals in diverse modellen en uitvoeringen. Alle containerzegels hebben een ISO-17712:2013 certificering en zijn goedgekeurd door de douane. Wenst u meer informatie over containerverzegeling, contacteer ons dan telefonisch op 02 588 70 05 of mail ons op [email protected]

Lees minder
Containerzegels
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.