Werklampen

Werklampen zijn een ideaal hulpmiddel om extra verlichting te creëren op plekken waar dat nodig is. Als voertuigverlichting worden werklampen steeds vaker toegepast. Er zijn werklampen met halogeen verlichting, LED verlichting en Xenon.

Belangrijk bij het werk in het donker is dat er een homogene lichtbundel (zonder donkere vlekken) op het te verlichten werkgebied te zien is. Dit zorgt voor veiligheid en het is rustig voor de ogen. Kies daarom altijd voor de juiste toepassing. Werklampen zijn verkrijgbaar als breedstraler, verstraler of met een eurobeam (een combinatie tussen ver- en breedstraling).

Werklicht

In ons uitgebreide assortiment met werklampen vind je werklampen geschikt voor 12V en 24V toepassingen, voor vrachtwagens en opleggers, voor kranen en tractoren, aanhangers, graafmachines en bulldozers en heftrucks. Ronde werklampen, rechthoekige werklampen, vierkante en ovale lampen. Werklampen van Hella, Ermax en Tralert.

Meer weten over werklampen? Wij geven graag advies over aanschaf van een werklicht.

22 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
22 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.