24 volt

Autolampen in 24V voor vrachtwagens, direct uit voorraad leverbaar voor de bekende truckmerken. Logistiekdirect.be biedt een uitgebreid assortiment aan halogeen, buislampen, steeklampen en gloeilampen in 24 volt.

Philips 24 volt autolampen

Halogeen gloeilampen en autolampen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Wij leveren de meest gebruikte 24V autolampen (veelal van Philips) in 24V autolampen, halogeen, LED, steeklampen, buislampen of koplampen. Onze vrachtwagenlampen zijn in Masterduty of Heavy Duty (HD) lampen voor een langere levensduur (lampen met een hoge trillingsweerstand, die als gevolg van stationair draaien niet zo snel kapot trillen) de bekende H1, H3, H4 en H7 lampen voor vrachtwagens of lampjes voor contourverlichting. Vrachtwagen lampen direct uit voorraad en gemakkelijk online te bestellen in onze webshop.

80 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
80 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.