Vlaggen

Laadklepmarkering zoals laadklepvlaggen, MagProtect hoekbeschermers, knipperlampen of verkeerskegels kunnen als waarschuwingssignaal gelden voor een openstaande laadklep. Als de laadklep van een vrachtwagen of auto buiten de normale breedte of lengte van het voertuig uitsteekt, is een waarschuwingssysteem verplicht. Dit kunnen verkeerskegels met reflectie zijn, laadklepverlichting, hoekbeschermers zoals de MagProtect of laadklepvlaggen.

Laadklepvlaggen

Wij leveren laadklepvlaggen in rood/wit set van 2 stuks (links + rechts) met de afmetingen 200 x 300 mm en 250 x 400 mm in volreflectie. Laadklepvlaggen worden geleverd als set van 2 stuks met een bevestigingsprofiel. De vlaggen moeten worden opgehangen, zodat ze vanaf elke zijde zichtbaar zijn, zowel in daglicht als in het donker.

Bekijk ons assortiment laadklepmarkering en investeer direct in veiligheid van chauffeurs en de andere weggebruikers. Een ongeval kan hiermee worden voorkomen.

14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.