Reflectiekleding

Met de juiste reflectiekleding zijn medewerkers goed zichtbaar in het donker.

Refelectiekleding: veiligheid voor alles

Logistiekdirect beschikt over een ruim assortiment reflectiekleding, dat voldoet aan de gestelde richtlijnen en voorschriften (EN471): veiligheidshesjes.Reflectiekleding is verplicht bij beroepsmatige werkzaamheden aan of op de openbare weg. Wij bieden keuze uit verschillende uitvoeringen. Onze reflectiekleding is voorzien van handige extra’s, zoals slimme zakken. Hedendaags design wordt gecombineerd met een hoge zichtbaarheid!

Reflectiehesjes, reflectiejassen en refelectiebroeken: zichtbaarheid op het werk

Als je kiest voor reflectiekleding van Logistiekdirect, zorg je voor een zeer goede zichtbaarheid van medewerkers bij schemer en in het donker. Daarnaast is personeel ook bij slechte weersomstandigheden (zoals regen, ijzel, wind en storm) zeer goed zichtbaar voor omstanders. Maak een keuze uit ons ruime assortiment reflectiekleding met optimaal draaggemak. Vragen over ons reflectiekleding assortiment? Neem contact op met onze klantenservice.

Reflectiekleding
35 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
35 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.