Vetblussers

De vetblusser bevat een speciale blusstof ('wet chemical' of 'chemisch blusschuim'), dat specifiek is bedoeld om een brandende frituurbak af te dekken en adequaat te blussen. Het chemisch blusschuim heeft een emulgerende eigenschap, waardoor een afsluitende laag wordt gevormd op de brandende vloeistof. Bovendien heeft het een sterk koelende werking, waardoor de temperatuur van de vloeistof snel afneemt en onder de zelfontbrandingstemperatuur komt.

Corrosiebestendige brandblusser

De corrosiebestendigheid van een brandblusser wordt in de professionele keuken op de proef gesteld, vanwege het veelvuldige gebruik van reinigings- en ontsmettingsmiddelen. Een brandblusser met hoge corrosiebestendigheid is op deze plaatsen dan ook gewenst. De romp van de vetbrandblusser is vervaardigd van aluminium, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.