Stophout

Stophout wordt ook wel stuwhout genoemd. Het wordt gebruikt om de lading voor transport vast te zetten. Met stophout bescherm je goederen. Afhankelijk van de lading kies je voor een soort stophout. Maatwerk komt hierbij veel voor.

Schaarste en prijsstijgingen

Door de enorme vraag naar hout op dit moment, is er schaarste en stijgen de prijzen. Helaas kunnen wij momenteel niet alle soorten hout leveren. Bovendien zijn wij genoodzaakt om de prijzen van stophout te verhogen.

Je kunt bij ons diverse soorten stophout kopen, zoals wiggen, keggen, gefreesde balken, planken, rolblokken en ander stuwhout. Verschillende uitvoeringen en maten zijn mogelijk. We zijn gespecialiseerd in maatwerk. Al het stophout kan met een Heat Treatment geleverd worden. Met deze hittebehandeling voldoet het stophout aan de ISPM 15 norm. Dit is belangrijk bij export.


balken stophout  stophout maatwerk  balken stophout

Stophout kan onderverdeeld worden in diverse soorten.


Specifieke bewerkingen

Bij het kopen van stophout, kun je kiezen voor specifieke bewerkingen zoals:

  • steunsnede
  • voorzien van groef (voor bandstaal)
  • gefreesde V balken
  • schuin afgekort


Stophout voorkomt verschuivingen, want met de juiste wiggen, keggen, rolblokken of ander stuwhout zet je de lading stevig vast. Bovendien bescherm je met stophout de vracht tegen stof, vocht en stootschade.

Voordelen van op maat gemaakt stophout

Op maat geproduceerd stophout voorkomt beschadigingen tijdens transport. Zet de lading vast met het juiste stuwhout zoals stophout met sleuf, rolhouders, stapelblokken, strijkers, uitvulhout en piketten. Al het stuwhout kan naar wens gemaakt worden, zodat je altijd de beste oplossing hebt. Geef eenvoudig de gewenste specificaties aan en wij gaan voor je aan het werk.

Vraag vrijblijvend een offerte voor stophout aan

Max. bestandsgrootte: 1024 KB | Toegestande extensies: jpg, jpef, gif, png, pdf

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.