Europallets

Een kunststof europallet heeft het formaat van een europallet. Deze plastic pallets hebben, net als de houten varianten, een afmeting van 80 x 120 cm. De kunststof europallets zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en kleuren. Het gewicht varieert van lichtgewicht tot zwaar. Gaat jouw transport ook de grens over, dan zijn kunststof europallets zeer geschikt.

Lees verder

Voordelen kunststof europallets

Een groot voordeel van een kunststof europallet is dat ze geen ISPM 15 behandeling nodig heeft. Dit maakt deze europallet tevens erg geschikt voor transport binnen de voedingsindustrie. Kunststof europallets splinteren en rotten niet en zijn erg hygiënisch. Er is weinig onderhoud nodig. De pallet bestaat uit één stuk kunststof, waardoor de kans op schade beperkt is. Bovendien gaan ze langer mee dan houten europallets.

Dé specialist in pallets heeft een uitgebreid assotiment kunststof europallets. Veel is op voorraad en dat betekent vandaag besteld = morgen in huis.

Lees minder
3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Staat de pallet die je zoekt er niet tussen?

    Vraag onze specialisten om een pallet op maat

3 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.