Containernetten

Containernetten gemaakt van PE en PVC leveren wij in diverse maten. Bestel hier online bij Logistiekdirect.be een zwart, groen of blauw containernet. Er zijn diverse maten leverbaar. Bij een breedte van 350 cm kunt u kiezen uit een lengte variërend van 500 tot 800 cm. Containernetten zijn ideeal voor het afschermen van uw container. Met name als er losgestorte goederen in de container liggen. Ze zijn zeer geschikt voor onder andere zand, puin en compost. De containernetten zijn ook te gebruiken voor het afdekken van uw vijver of zwembad. 

Lees verder

Containernet van PVC

PVC covers hebben een PVC coating en zijn verder gemaakt van polyester. Dit zijn fijnmazige netten met bevestigingsogen voor het gemakkelijk vast zetten. U kunt ze ook gebruiken om zwembaden of zandbakken af te dekken. Dit soort netten wordt daarnaast veel gebruikt in de industrie- en transportsector. Containernetten van PVC zijn van een hoge kwaliteit en slijtvast. Door deze kwaliteit kunt lang gebruik van maken van uw containernet.

Containernet van PE

Containernetten van PE zijn fijnmazig en hebben vaak rondom aan de zijkanten bevestigingsogen om het net vast te kunnen zetten aan een container. Deze netten worden ook gebruikt voor het afdekken van zwembaden in de winterperiode. U kunt hiermee voorkomen dat er bladeren en andere rommel in het zwembad terecht komen.

Lees minder
16 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
16 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.