ACTIE: Rrrrrrrollend het nieuwe jaar in! Tijdelijk hoge korting op onze hardlopers op wielen.

Droogzakjes

Een hygrobag (hygro = vocht) is een dehydratiemiddel en wordt ook wel droogzakje genoemd. De droogzakjes zorgen voor een langdurige opname van vocht, zelfs onder extreme omstandigheden. Hygrobags zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in containers. Bij transport van goederen via een container zijn deze onderhevig aan klimaatschommelingen. Om schade door luchtvochtigheid en condens op producten te voorkomen, maak je eenvoudig gebruik van hydrobags. De droogzakjes worden tussen de lading gelegd of gehangen tijdens de opslag of het transport van goederen. Hierdoor zijn de goederen beschermd tegen vochtschade.

Onze koelelementen beschermen net als hygrobags de lading tegen klimaatschommelingen. Door gebruik te maken van deze duurzame, met water gevulde coolbags houd je je vracht koud, zelfs als je geen koelwagen hebt. De inhoud van de koelelementen is 100% voedselveilig waardoor ook voedsel of farmaceutische producten producten veilig vervoerd kunnen worden.  

Lees verder

Hygrobag

De hygrobags zijn samengesteld uit natuurlijke stoffen, namelijk geactiveerde klei en calciumchloride. Hierdoor zijn de zakjes niet schadelijk voor het milieu. Daarnaast beschikken onze hygrobags over een maximale vochtopnamecapaciteit van 60%. 

Schade voorkomen met hygrobags

Vochtschade aan goederen is een veelvoorkomend probleem in de containervaart en opslag. In het verleden waren deze problemen te wijten aan het niet-gebruiken van, of het gebruik van onvoldoende presterende droogmiddelen. Deze waren niet krachtig genoeg. De schade als gevolg van vocht en condens kan het volgende tot gevolg hebben:

Deze problemen kosten fabrikanten, expediteurs, rederijen, handelsbedrijven, importeurs, exporteurs en verzekeringsmaatschappijen vele miljoenen euro’s per jaar. Omdat zeevracht vaak de voordeligste manier is om goederen over een lange afstand te transporteren, wordt de meeste vracht per schip vervoerd. Je krijgt in deze gevallen dus veel te maken met vocht. Hygrobags absorberen het teveel aan vocht. Bestel hier daarom hygrobags direct uit voorraad.

Houd je lading koel

Met het duurzame koelelement van Recycold zorg je ervoor dat verse producten veilig en gekoeld kunnen worden getransporteerd. De verpakking is gemaakt van kraft(papier) en gevuld met water. Wanneer je het koelelement weg wilt gooien knip je het zakje open en giet je het water eruit. De coolpacks koelen tot wel 30 uur lang. 

De inhoud van de coolpack is 100% voedselveilig. Hierdoor zijn de koelelementen ideaal voor gebruik in de voedings- of farmaceutische industrie en transport. De kant-en-klare coolpacks gaan ingevroren mee in de verpakking, dus de bezorging kan mee met ongekoelde voertuigen. Ook korte vluchten, nieuwe vervoersmiddelen of afhaalpunten worden op deze manier geschikt voor het bezorgen van voedselwaren.

Lees minder
Droogzakjes
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.