Bindrail wand

Bindrails voor de wand zijn er voor lichte, middelzware en zware toepassingen en een speciale bindrail van aluminium met rubber voor meubeltransporten. Bindrail is leverbaar als opbouwrail op bestaande wanden en kan zowel horizontaal als verticaal worden ingezet. Er is ook bindrail die in een wand ingebouwd kan worden: de specifieke inbouwrail.

Combirail

De meest bekende en best verkochte bindrail voor vrachtwagens is combirail.

Bindrail is leverbaar in een verzinkt stalen uitvoering en daarnaast ook in RVS, speciaal geschikt voor koel- en vriesopleggers of open aanhangwagens. Rails zijn van hoogwaardig verzinkt staal, waarbij het verzinkproces heeft plaatsgevonden na het stansen en omzetten, waardoor alle delen compleet behandeld zijn en roestvorming wordt voorkomen. De wandrails worden geleverd in lengtes van 3 meter en zijn standaard uit voorraad leverbaar. Eenvoudige zelfmontage met schroeven, popnagels of montagekit of -tape.

12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.