Bureaustoelen

Het is belangrijk om zo comfortabel mogelijk te kunnen werken op het kantoor. Een goede bureaustoel mag niet ontbreken. Een groot gedeelte van de werkende mensen zitten per dag wel 8 uur achter de computer en een optimaal zitcomfort is dus geen overbodige luxe. Om ergonomisch verantwoord te kunnen werken zijn er bureaustoelen die volledig in te stellen zijn voor een perfecte houding achter jouw bureau. Een goede zithouding zorgt voor meer ontspanning, voorkomt lichamelijke klachten en verhoogt de arbeidsproductiviteit.

Lees verder

De juiste zithouding

Onze bureaustoelen zijn ontworpen om volledig naar wens te kunnen worden ingesteld. De bureaustoelen zijn ontworpen op basis van maatvoeringen voor de Nederlandse markt (NPR-1813) en is daarmee geschikt voor 95% van de Nederlandse beroepsbevolking. Deze maatvoering wordt vaak door arbo-adviseurs of ergonomen aangeraden. Zij weten op deze manier zeker dat de maatvoering goed is.

Verstelbare bureaustoelen

Bij Logistiekdirect vind je bureaustoelen die een vaste en een bewegende stand hebben. Met de vaste stand kan de gewenste hoek worden vastgezet. Bij de bewegende stand wordt er gebruik gemaakt van het synchroon mechanisme. Dit is het meest gebruikte kantelmechanisme in bureaustoelen. Wanneer de bureaustoel ontgrendeld wordt, kantelen de zitting en de rugleuning naar achteren (en weer naar voren). De rug wordt op deze manier op een ergonomische wijze opgevangen. In combinatie met de gewichtsregeling wordt de tegendruk bepaald.

Naast het verstellen van de rugleuning, hebben de bureaustoelen ook nog andere functies. Zo kunnen de armleuningen en de zithoogte in hoogte worden versteld. Ook de zitdiepte kan eenvoudig worden versteld.

Bureaustoel voor extra lange mensen

Bij Logistiekdirect hebben wij ook bureaustoelen voor lange mensen. Deze stoelen zijn geschikt tot een lichaamsgewicht van 160Kg. De extra lange rug, de extra dikke gestoffeerde zitting en rugleuning zorgen voor extra comfort voor lange mensen en mensen met een stevig postuur.

Bureaustoelen voor intensief gebruik

Met behulp van de Martindale-test wordt de slijtvastheid van meubelstoffen getest en krijgt de stof een waarde in Martindale. Wanneer de bureaustoel geschikt is voor intensief gebruik dan heeft het een Martindale waarde van 100.000. De multifunctionele wielen maken de bureaustoelen geschikt voor zowel harde als zachte ondergronden.

Service

Onze bureaustoelen worden altijd gemonteerd geleverd. Daarnaast bieden we garantie en service voor een periode van 5 jaar na aankoop. Nog niet helemaal zeker welke bureaustoel het moet worden? Vraag onze klantenservice om een proefplaatsing om zeker te zijn van de keuze.

Lees minder
Bureaustoelen
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.