Veiligheidshesjes

In verband met het coronavirus is iedereen verplicht om minstens 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Dit is niet altijd even makkelijk. U loopt elkaar in een drukke winkel al snel voor de voeten. De overheid heeft daarom ook de regel ingesteld dat er per 10m2 slechts één persoon in een winkel mag zijn. Met een veiligheidshesje zorgt u ervoor dat personeel nog meer opvalt. Iedereen kan veilig werken, terwijl de winkelende mensen duidelijk op afstand worden gehouden. En niet alleen in een winkel zijn de veiligheidshesjes handig. Ook chauffeurs of magazijnmedewerkers hebben tijdens de coronacrisis, maar ook daarbuiten, veel baat bij het dragen van een veiligheidshesje. 

Lees verder

Waarom 1,5 meter afstand?

Door deze afstand te houden, voorkomen we met z'n allen dat het virus zich niet verder kan verspreiden. Het coronavirus verspreidt zich van mens tot mens. Iemand die hoest of niest kan in een straal van anderhalve meter rondom zichzelf vochtdruppeltjes met het virus verspreiden. Via deze vochtdruppeltjes kan het coronavirus doorgegeven worden.  

Veiligheidshesje met opdruk

Ook veiligheidshesjes met opdruk bestelt u bij Logistiekdirect. Wilt u een eigen tekst of logo op een veiligheidshesje, dan drukken wij dit voor u. 

Lees minder
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.